Doe mee met ons STERRENTEAM


Inschrijven

Vorm samen met een bekende Nederlander een STERRENTEAM. Fiets als een hecht team met maximaal 20 personen mee aan CYCLE NL. Door deel te nemen aan een STERRENTEAM ben je niet alleen sportief bezig, maar fiets je ook samen voor hetzelfde doel: hart- en vaatziekten de wereld uit fietsen. Doe mee en maak samen met onze sterren en alle andere CYCLE NL fietsers er een geweldige dag van. De eerste captain is al bekend: Bas Muijs!

Bas Muijs - Fiets samen de 120 km route

Acteur Bas Muijs (onder andere bekend van GTST) grijpt die uitdaging met beide handen aan. Hij kreeg eind 2021, op 45-jarige leeftijd, een hartinfarct. “Toen het gebeurde was ik jong, gezond en ik sportte veel. De woorden hartinfarct en hartstilstand kwamen helemaal niet in mijn woordenboek voor”, vertelt hij. Toch overkwam het hem en dat schudde hem wakker: “Ik vond het niet nodig om 112 te bellen destijds; nu weet ik hoe belangrijk het is om dat wel te doen en probeer ik anderen daarvan bewust te maken."

Wil jij meefietsen met zijn wielrenteam over een afstand van 120 km? Schrijf je dan snel in want er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar.

Schrijf je in

Voor slechts €59 per persoon kun je lid worden van je favoriete STERRENTEAM.
Wil je weten wat deelname aan het STERRENTEAM voor jou betekent?Racefiets route - 120 KM

Je fietst langs de prachtige kastelen die op de Veluwe liggen en zodra je Ermelo passeert zie je kasteel Staverden met zijn mooie kasteeltuinen. Ook passeer je het Verscholen Dorp in de bossen van Vierhouten met replica’s van de onderduikershutten die tijdens de Tweede wereldoorlog door vele vluchtelingen bewoond werden.


   

Starttijden

120 km  
09:00 uur

Zie hier het volledige dagprogramma van CYCLE NL

Schrijf je in

Praktische informatie

Klik op een foto voor meer informatie.

Maak het verschil!

Tijdens jouw tocht ben je niet alleen sportief bezig, maar zamel je ook geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Doe je mee met het sterrenteam dan ben je verplicht om minimaal € 300 op te halen. Ons gezamenlijke motto: hart- en vaatziekten de wereld uit fietsen. 

Je inzet wordt beloond door onze partners & sponsoren.  Na afloop ontvang je een goodiebag t.w.v. €300. 

Sponsorwerving

Geen ervaring met sponsorwerving? Geen zorgen, wij helpen jou met tips, tools en downloads en daarnaast hebben we ook nog leuke give-aways! Je zult versteld staan hoe gul mensen zijn als je vertelt over jouw deelname aan CYCLE NL.

Sponsortips

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen