Gravelbike routes

 73  KM | 117 KM

Op 30 juni vond CYCLE NL 2024 plaats. Het was een prachtige dag! 
Wil je nog even nagenieten? Bekijk dan gauw de foto's


Op zoek naar avontuur?

Ben je niet bang voor een uitdaging en hou je van de combinatie verharde en onverharde wegen? Dan is deze keuze perfect voor jou. Je fietst door de prachtige natuur ten oosten van Apeldoorn en de twee routes zijn tot in de puntjes uitgestippeld en voorbereid. Je rijdt over onverharde bospaden en geasfalteerde wegen. Ongemakje onderweg? Er zijn langs de routes een aantal materiaal- en verzorgingsposten, daar hoef je je geen zorgen over te maken. 

Let op: vanwege omwonenden en wandelaars is het advies om niet in groepen groter dan 8 personen te fietsen. 

Wil je nog even nagenieten van CYCLE NL 2024? Bekijk dan gauw alle foto's

Deelnamepakket:

  • Een unieke fietsroute
  • GPX-routes per mail
  • Koffie & thee bij de start
  • Sportreep en -gel voor onderweg
  • Gepersonaliseerd stuurbord (aanmelden voor 17 juni)
  • Materiaal- en verzorgingsposten onderweg
  • Lekker koel drankje op het gezellige plein bij de finish
  • Een prachtige medaille!


Ticketprijzen

Early bird
Early bird + shirt
Regulier
Regulier + shirt
Racefiets
€ 32,50
€ 47,-
€ 35,-
€ 49,50
Team*
€ 32,50
€ 47,-
€ 35,-
€ 49,50

*Bij minimaal 5 personen krijg je een teamtafel en een gezonde appeltaart


Gravelbike route


Er zijn twee routes: ga jij voor de 73 km of voor de nog uitdagendere route 117 km? Beide parcoursen zijn ideaal voor gravelbikers maar zijn zeker ook geschikt voor de mountainbikers onder ons! Vergeet tijdens het trappen en sturen niet om ook even te genieten van de mega mooie groene omgeving. Je fietst ten oosten van Apeldoorn en komt onderweg langs verschillende verzorgingsposten waar vrijwilligers voor je klaar staan zodat je even op adem kan komen. 

De route wordt door middel van een GPX route vooraf met je gedeeld, de route wordt niet los uitgepijld. Het is niet nodig om een vignet van natuurmomenten bij je te hebben. 

Fiets huren

Ben je zelf niet in de gelegenheid om een gravelbike of mountainbike mee te nemen? Geen probleem, wij zorgen dat er een fiets voor je klaar staat op locatie. Bij inschrijven kan je gelijk de fiets kiezen die je wilt huren. Mocht je er nog een vraag over hebben mail naar cycle@hartstichting.nl.

Starttijden:

73 km
09:45 uur

117 km
08:00 uur

Zie hier het volledige dagprogramma van CYCLE NL  

27 KM

43 KM

60 KM 

43 KM

Praktische informatie

Klik op een foto voor meer informatie.

Maak het verschil!

Tijdens jouw tocht ben je niet alleen sportief bezig, maar zamel je ook geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Met een eigen sponsorpagina dagen we je uit een euro op te halen voor elke kilometer die je fietst. Ons gezamenlijke motto: hart- en vaatziekten de wereld uit fietsen. 

Je inzet wordt beloond door onze partners & sponsoren.
De prijzen ontvang je bij de aanmeldbalie op 30 juni bij Zwitsal Apeldoorn.

Doe mee met een team

Krijg gratis “gezonde” appeltaart & je eigen tafel!
Als jij je aanmeldt als team* met minimaal vijf personen dan krijgen jullie naast een eigen teamtafel, waar je met elkaar kan afspreken, ook een gratis stuk gezonde appeltaart t.w.v. 4 euro per stuk.

*Een team bestaat uit minimaal vijf personen die meedoen aan CYCLE NL. Iedere deelnemer kan een eigen afstand of route fietsen. Kies het aantal tickets (minimaal 5) tijdens het inschrijven en deze actie wordt actief. Het is mogelijk om de tickets van de andere deelnemers later nog te personaliseren.

Heb je hier nog vragen over neem gerust contact met ons op via mail (zie onderaan de pagina).
"Ivo: Het geeft een extra goed gevoel om door te mountainbiken ook bij te dragen aan hartonderzoek. Het ophalen van 1 euro per kilometer moet me lukken, waarschijnlijk wel meer!"

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen