Mountainbike routes

 60  KM | 110 KM

Op zoek naar avontuur?

Ben je niet bang om een beetje vies te worden en hou je van avontuur? Dan is deze keuze perfect voor jou. De routes van 60 en 110 kilometer zijn ook geschikt voor de gravelfietsers. Je fietst over een avontuurlijk en bosrijk mountainbike parcours. De eerste 9 km gaat over asfalt.

Er zijn maximaal 50 tickets beschikbaar voor de uitdagende 110 km route dus meld je snel aan!

Deelnamepakket:

  • Een unieke fietsroute
  • GPX-routes per mail
  • Koffie & thee bij de start
  • Sportreep en -gel voor onderweg
  • Gepersonaliseerd stuurbord (aanmelden voor 17 juni)
  • Materiaal- en verzorgingsposten onderweg
  • Lekker koel drankje op het gezellige plein bij de finish
  • Een prachtige medaille!


Ticketprijzen

Early bird
Early bird + shirt
Regulier
Regulier + shirt
Racefiets
€ 32,50
€ 47,-
€ 35,-
€ 49,50
Team*
€ 32,50
€ 47,-
€ 35,-
€ 49,50

*Bij minimaal 5 personen krijg je een teamtafel en een gezonde appeltaart

Direct inschrijven

Mountainbike route


Er zijn twee routes, ga jij voor de 60 km of voor de nog uitdagendere route 110 km! Beide parcoursen gaan over een mountainbike track maar zijn zeker ook geschikt voor de gravelers onder ons! De routes gaan over de Veluwe langs onder andere Radio Kootwijk, Hoenderloo en Varenna. Het gebied is bekend om zijn wild. De kans dat je reeën of wilde zwijnen tegenkomt is aanwezig. Bereid je voor op ruige terreinen, off road avonturen en hoogtemeters tot 1000 meter bij de route van 110 km. Vergeet tijdens het trappen en sturen niet om ook even te genieten van die mega mooie groene omgeving.  

Voor de mountainbike route zal er een GPX route worden gedeeld, de route wordt niet los uitgepijld.    
Heb jij nog geen vignet vanuit natuurmonumenten? Koop deze dan hier met korting voor € 4,90 i.p.v. de reguliere prijs van € 7,-. Wil jij vaker dit jaar op deze route fietsen, koop dan het jaar vignet op de site van natuurmonumenten.

Fiets huren

Ben je zelf niet in de gelegenheid om een mountainbike mee te nemen, wij zorgen dat er een fiets voor je klaar staat op locatie. Bij inschrijven kan je gelijk een mountainbike kiezen die je wilt huren. Mocht je er nog een vraag over hebben mail naar cycle@hartstichting.nl.

Starttijden:

60 km
09:45 uur

110 km
08:00 uur

Zie hier het volledige dagprogramma van CYCLE NL  

27 KM

43 KM

60 KM 

43 KM

Praktische informatie

Klik op een foto voor meer informatie.

Maak het verschil!

Tijdens jouw tocht ben je niet alleen sportief bezig, maar zamel je ook geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Met een eigen sponsorpagina dagen we je uit een euro op te halen voor elke kilometer die je fietst. Ons gezamenlijke motto: hart- en vaatziekten de wereld uit fietsen. 

Je inzet wordt beloond door onze partners & sponsoren.
De prijzen ontvang je bij de aanmeldbalie op 30 juni bij Zwitsal Apeldoorn.

Doe mee met een team

Krijg gratis “gezonde” appeltaart & je eigen tafel!
Als jij je aanmeldt als team* met minimaal vijf personen dan krijgen jullie naast een eigen teamtafel, waar je met elkaar kan afspreken, ook een gratis stuk gezonde appeltaart t.w.v. 4 euro per stuk.

*Een team bestaat uit minimaal vijf personen die meedoen aan CYCLE NL. Iedere deelnemer kan een eigen afstand of route fietsen. Kies het aantal tickets (minimaal 5) tijdens het inschrijven en deze actie wordt actief. Het is mogelijk om de tickets van de andere deelnemers later nog te personaliseren.

Heb je hier nog vragen over neem gerust contact met ons op via mail (zie onderaan de pagina).
"Ivo: Het geeft een extra goed gevoel om door te mountainbiken ook bij te dragen aan hartonderzoek. Het ophalen van 1 euro per kilometer moet me lukken, waarschijnlijk wel meer!"

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen