Een sportief, uniek evenement met impact 

Iedereen een gezond hart. Voor nu én later, dat is de missie van de Hartstichting. Op dit moment zijn er 1,7 miljoen Nederlanders met een hart- of vaataandoening. Als we niets doen, zijn dat er over een paar jaar 1 miljoen méér dan nu. Hier wil de Hartstichting iets tegen doen. 

Dit jaar organiseerden we voor de vierde keer CYCLE NL, hét evenement voor fietsliefhebbers. Doordat deelnemers zich laten sponsoren zamelen wij geld in om te kunnen blijven investeren in onderzoek en het tijdig opsporen van risicofactoren. En er is meer: door evenementen zoals CYCLE NL zetten we in op een gezondere leefomgeving.  

Word partner van CYCLE NL

We worden er enorm blij van als anderen ons doel delen. De steun van onze zakelijke sponsors en partners is dan ook zeer welkom om onze evenementen tot een groot succes te maken. Wil jij actief bijdragen aan een Hartgezonder Nederland? Word partner van CYCLE NL!

Jouw bijdrage is welkom 
Als partner van CYCLE NL draag je bij aan het terugdringen van hart- en vaatziekten. Je investeert in wetenschappelijk onderzoek en inspireert anderen dat ook te doen. Jouw onderneming is van betekenis voor de maatschappij. En doe je mee? Dan draag je ook bij aan de vitaliteit van je medewerkers. 
We zijn blij met elke bijdrage! In geld, met producten of diensten. Enkele voorbeelden zijn
Steun CYCLE met een jaarlijkse gift
Sponsor gezonde snackgroenten of fruit
Lever producten voor in de goodiebag
Sponsoren van drukwerk of signing langs de routes
Vrijwilligerswerk op de dag zelf


Mirko ging je voor!

Mirko deed afgelopen jaar mee aan CYCLE Paris. 
“Ik ben zelf hartpatiënt en weet hoe belangrijk het is dat er onderzoek wordt gedaan naar oplossingen om hart- en vaatziekten eerder te herkennen en op tijd te behandelen. Met het partnership van Frelu dragen we graag hieraan ons steentje bij.” 

Wat levert jouw steun op?

  • Je draagt bij aan het terugdringen van hart- en vaatziekten. 
  • Je onderneming is van betekenis voor de maatschappij. 
  • Je inspireert jouw medewerkers, klanten en relaties om ook in actie te komen. 
  • Je investeert in wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten. 
  • Doe je mee die dag met je bedrijf dan neem je ook nog verantwoordelijkheid voor de vitaliteit van je medewerkers.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op via email: cycle@hartstichting.nl of Telefoonnummer: 070 31 55 683. Wij kijken er naar uit om kennis te maken.  

Alvast bedankt! 
Team CYCLE 

Onze partners

100%NL 
Een fietsevenement op de mooiste plekken van Nederland kan natuurlijk niet zonder gezellige Hollandse muziek. 100% NL is trotse partner van CYCLE NL. Om je te bedanken voor je deelname en sponsoring geeft 100%NL je bij het ophalen van 250 euro een vrolijke bidon cadeau

ANWB
Zeg je fietsen, dan zeg je ANWB. Van verzekering tot fietsroute. Van pechhulp tot fietsvakanties door heel Europa. ANWB is ticketpartner van CYCLE NL. Bij aanschaf van een ticket voor CYCLE NL via de ANWB ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. € 5,- voor je volgende bestelling bij ANWB Eropuit.

BBB Cycling 
Misschien heb je ze wel eens zien fietsen. Of heb je ongemerkt al iets van ze. Want of je nu gaat klimmen, gravelen, racen, toeren, mountainbiken of fietsreizen, BBB Cycling is overal bij. Van onderdelen tot accessoires. En van kleding tot gereedschappen. Weet jij 500 euro op te halen met jouw sponsorpagina? Dan ontvang je de prachtige BBBCyling helm

Beurer 
Analyseer je trainingen en gezondheid met de Beurer sporthorloges. Met dit horloge houd jij je fietsprestaties bij en houd je je gezondheid in gaten. Op het scherm zie je je polshartslag, de afstand die je af hebt gelegd en kan je de kwaliteit van je nachtrust in de gaten houden. Je ontvangt een Beurer horloge bij het inzamelen van 1.000 euro.  

Bike Explorer 
Ga jij er graag met de fiets op uit? Ontdek Bike Explorer, het magazine voor de avontuurlijke fietser. Vijf keer per jaar valt Bike Explorer bij jou op de mat. Met veel aandacht voor routes in Nederland en Europa, inclusief indrukwekkende reportages en artikelen. Speciaal voor CYCLE NL geeft Bike Explorer tien gratis abonnementen weg. Deze worden onder de deelnemers verloot. 

Central Events
Central Events is logistiek partner van CYCLE NL en maakt van ieder sportevenement een onvergetelijke ervaring. Central Events is gespecialiseerd in het organiseren van (race)fiets- en (hard)loopevenementen. 

CyclOn
De fietsverzorgingsproducten van CyclOn houden jouw fiets het hele jaar in topconditie. Of je nou gaat voor de gele- of bollentrui, dagelijks heen en weer naar je werk moet of een mooie in het voorjaarszonnetje plant: op een goed verzorgde fiets lever jij de beste prestatie. Speciaal voor CYCLE NL geeft CyclOn 30 chain packs weg als beloning voor sponsorwerving. Zo maak je je fiets goed schoon.

Ekomenu 
Gezond eten waar je blij van wordt. De maaltijdboxen van Ekomenu helpen jou met de maaltijden en producten die 100% aansluiten bij je eigen doelen, leefstijl en eetwensen. Tijdens CYCLE NL geeft Ekomenu je een gezonde snack voor onderweg mee zodat je voldoende energie blijft houden. Op naar de finish! 

Fietserbond
De Fietsersbond behartigt de belangen van fietsers op plekken waar dat nodig is. Want fietsen is overal goed voor: voor de bereikbaarheid van steden, voor het milieu, voor je plezier en voor een gezond leven. De Fietserbond Routeplanner is vanaf nu ook te gebruiken in de nieuwe fietsapp Toertje!

Nederlandse Loterij 
Bijdragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Dat is de missie van Nederlandse Loterij. Weet jij met jouw sponsorpagina 100 euro op te halen? Dan ontvang je van Nederlandse Loterij een 1/5 staatslot als bedankje. 
 
NTFU 
De fietssport is er voor iedereen. Wielersportbond NTFU zet zich in voor wielrenners, mountainbikers en gravelbikers. Als lid van de grootste fietsclub van Nederland profiteer je van kortingen, gratis routes én ontvang je 4x per jaar Fietssport Magazine. Alle leden van NFTU ontvangen bij deelname aan CYCLE NL een gratis pet (af te halen bij de startlocatie). 
 
Rogelli Sportswear 
Denk je aan fietskleding, dan denk je aan Rogelli. Alles bij Rogelli draait om genieten van sport. In kwalitatieve en functionele sportkleding uiteraard. Maak jouw deelname aan CYCLE NL compleet en bestel het CYCLE NL Rogelli-shirt bij je ticket. Voor slechts 49,50 euro kan je genieten van iedere kilometer in een comfortabel en uniek wielershirt. 

Andere edities van CYCLE in 2023


CYCLE Paris 

600 KM
25 t/m 29 mei 2023


CYCLE Berlin

750 KM
6 t/m 11 juli 2023

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen