Jouw persoonlijke sponsorpagina

Elke deelnemer van CYCLE NL heeft een persoonlijke sponsorpagina. Met deze pagina is het heel gemakkelijk sponsorwerven voor de Hartstichting. Op deze pagina leggen we je uit hoe je deze pagina instelt voor optimaal gebruik!

1. Stel een profielfoto in

Log in op je profiel door bovenaan deze pagina op het icoontje van de persoon te klikken. Ga naar het deelnemersoverzicht en zoek jouw persoonlijke sponsorpagina. Klik rechtsboven op ‘bewerk pagina’ en stel een mooie (liggende) foto in.

2. Schrijf een motivatie

Laat iedereen weten dat jij je inzet voor de Hartstichting en schrijf op jouw profielpagina een pakkende motivatie die laat zien waarom jij meedoet aan CYCLE NL.

3. Stel jezelf een doel

Stel jezelf een sponsor-doel en stel je streefbedrag in. Streefbedrag gehaald? Verhoog hem dan! Door voor jezelf een doel te stellen, heb je iets om naartoe te werken.

4. Geef geregeld updates

Houd je omgeving op de hoogte van jouw voorbereidingen door leuke updates te schrijven en te delen. Voeg deze via het tabblad 'updates' toe. Maak je update compleet en voeg een foto of video toe. Vergeet niet je update ook via social media te delen!

5. Deel jouw sponsorverzoek

Via de groene knop “€ Deel sponsorverzoek” op je persoonlijke pagina deel je nu heel eenvoudig een sponsorverzoek. Kies een bedrag en deel het super makkelijk via de social media-knoppen.

6. Stel eigen sponsorbedragen in

Geef iets terug en stel op je profiel een persoonlijk sponsorbedrag in: van een compliment voor € 5 tot een gebakken taart voor € 50.

Profiel compleet?

Ga van start met sponsorwerven!

Deel jouw profiel

Durf te vragen en gebruik social media en deel jouw profiel met deze tips!

Social media tips

Bekijk alle tips

Doe inspiratie op en gebruik de tools om een te gekke actie te organiseren.

Sponsortips

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen